Malomsori temető (Kismegyer)- Győr

Győr, Győr-Moson-Sopron, Győr-Moson-Sopron, Hungary

close

Changez votre langue

close

Vous pouvez changer la langue du site Web BillionGraves en changeant la langue par défaut de votre navigateur.

En savoir plus
Français
Inscrivez-vous

Mes requêtes de photos

Vous ne trouvez pas ce que vous cherchez ?

Faire une demande de photo pour que les utilisateurs à proximité sachent qui vous cherchez. Faire une demande de photo

Ajouter des enregistrements à Malomsori temető (Kismegyer)- Győr

Avez-vous des enregistrements de Malomsori temető (Kismegyer)- Győr ?

Ajouter vos enregistrements à BillionGraves et faites-les durer pour toujours. Ajouter des photos de pierres tombales Ajouter d'autres enregistrements

Commencer

Commencer à contribuer à Malomsori temető (Kismegyer)- Győr. Utiliser le bouton ci-dessous pour lancer un processus simple, étape par étape, permettant de commencer à contribuer à Malomsori temető (Kismegyer)- Győr.
Commencer
Transcribed Records
Photos non transcrites
Flagged Images

Ajouter des enregistrements à Malomsori temető (Kismegyer)- Győr

Avez-vous des enregistrements de Malomsori temető (Kismegyer)- Győr ?

Ajouter vos enregistrements à BillionGraves et faites-les durer pour toujours. Ajouter des photos de pierres tombales Ajouter d'autres enregistrements

Événements sur Malomsori temető (Kismegyer)- Győr

Aucun événement à venir n'est programmé à Malomsori temető (Kismegyer)- Győr. Utilisez le bouton ci-dessous pour en programmer un.
Planifier un événement
Planifier un événement
close
Étape 1: Nommer votre événement
Étape 2: Choisir une date
Étape 3: Choisir une heure

Contributeurs

Plus

Images

    BG App Images    Dossier d'accompagnement Images
1 - 60 navigate_before navigate_next

Images du cimetière

add

Informations au sujet du cimetière

edit

Nombre de photos

55

Nombre d'enregistrements de pierres tombales

27

Description

Tulajdonos: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Nyitva tartás: április 1-től november 5-ig 7-20 óráig november 6-tól március 31-ig 8-17 óráig A temetők ünnepi nyitvatartását az üzemeltető hirdeti meg a helyi médiákban. A temetőből a nyitvatartási idő leteltekor külön felszólítás nélkül el kell távozni. A nyitvatartás rendjét a temető bejáratánál ki kell függeszteni. Járművel történő behajtás: A temetőkbe gépjárművel, motorkerékpárral és kerékpárral behajtani, és ott közlekedni tilos.Ezen szabály alól - orvosi igazolás alapján - az üzemeltető felmentést adhat, amely egy évre érvényes. Azon 70. év feletti kérelmező esetén, akinek az állapota az orvosi igazolás szerint végleges, a felmentés határozatlan időre kiadható. Az üzemeltető az ünnepi alkalmakkor a temetői behajtást korlátozhatja - az előzőek szerinti felmentés esetén is -, melyről a helyi médián keresztül értesíti a temetőlátogatókat. Vonatkozó önkormányzati rendelet: GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŰLÉSÉNEK16/2004. (IV.16.) ÖK. RENDELETE A KÖZTEMETŐKRŐL ÉS A TEMETKEZÉS RENDJÉRŐL Kismegyer: Kismegyer a 82-es főút mellett helyezkedik el. Délkeletnek haladva a Szent Imre úti harmadik körforgalomnál (a legdélebbre lévőnél) letérve a Győrság felé vezető mellékútra, Kismegyerre érünk. A török idők után alig lakott puszta volt. Földesura a pannonhalmi főapát volt, majd a 19. század végétől Győrszentivánhoz tartozott. Győr városához 1954-ben csatolták. Látnivalói közé tartozik a temetőkápolna és a győri csata (kismegyeri csata) emlékműve. A temető helyén a 17. században Győr várának egyik előretolt védelmi és megfigyelő állása volt, melyet Tarisznyavárnak hívtak. Helyén a 18. században épült a temetőkápolna, később romantikus stílusban építették át.
BillionGraves.com
Malomsori temető (Kismegyer)- Győr, Créé par cierragunn, Győr, Győr-Moson-Sopron, Győr-Moson-Sopron, Hungary